Reviews

Deel hier uw mening over Lamers Bouw & Renovatie, wat is uw ervaring?

Schrijf hier uw ervaring met Lamers Bouw & Renovatie

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
24 berichten.
Harry en Maria uit Cuijk schreef op 29 november 2023
Jan, Bas en Jeroen hebben onze keuken en kamer verbouwd. Fijne vakmensen die denken in oplossingen. Het resultaat is, ook dankzij hun netwerk, geheel naar tevredenheid. Het is een prettige betrouwbare partner om mee te werken. Mannen bedankt.
Ben en Erna uit Molenhoek schreef op 23 november 2023
9 maanden lang hebben Jan, Bas en Jeroen ons huis verbouwd en gerenoveerd. Er werd overlegd, mee gedacht en uitgevoerd wat met ons was afgesproken. In een oud huis gaat nooit alles precies zoals je had gepland maar er kwam altijd voor alles een goede oplossing. We hebben gedurende de verbouwing altijd het vertrouwen gehad dat alles helemaal naar wens zou worden. De samenwerking verliep uiterst plezierig en het huis is dan ook prachtig geworden!!! Bedankt mannen.
Lieke en Mark uit Beek schreef op 13 november 2022
Een half jaar lang hebben Jan, Bas en Jeroen hard gewerkt om ons droomhuis vorm te geven. Ze hebben ons hele huis onder handen genomen.

Van tevoren hebben we meerdere gesprekken gehad om alles goed in kaart te brengen. Daarin werd er veel meegedacht door alledrie de mannen. Ook tijdens de verbouwing zelf was het contact zeer prettig. Als we ergens tegenaan liepen werd er altijd een creatieve en passende oplossing bedacht.

De mannen werken nauwkeurig en staan open voor nieuwe ideeƫn en wijzigingen tijdens de werkzaamheden. Toen bleek dat ons huis HELEMAAL gestuukt moest worden ipv alleen wat reparatie werkzaamheden, is het Jan en Bas gelukt om dat te regelen met de stukadoors. Ze hebben goede en korte lijntjes binnen hun netwerk waardoor dingen snel geregeld konden worden.

Wij hebben de samenwerking als zeer positief ervaren en kijken daardoor terug op een fijne periode, ondanks dat verbouwen altijd intensief is. Hoewel de rapen nog niet gaar waren als de koekjes op waren šŸ˜‰

Mannen, bedankt!!
Thijs en Lieke de Hoogh uit Wijchen schreef op 11 oktober 2022
Vanaf begin maart 2022 tot medio mei zijn Bas, Jan en Jeroen bij ons bijna dagelijks over de vloer geweest om onze nieuwe aanbouw te realiseren. Zonder architect hebben we zelf met Floorplanner een aanbouw uitgetekend, inclusief een schuine zijde en veel glas. Mede dankzij de technische kennis van Jan en Bas hebben ze deze plattegrond perfect kunnen interpreteren en kunnen vertalen naar een degelijke constructie. Vooral niet in problemen denken maar in oplossingen. Bovendien denken ze ook graag mee bij de details zoals de plaatsing van stopcontacten, radiatoren of de draairichting van een deur. Het is makkelijk om afspraken met ze te maken over werk dat je zelf wil uitvoeren of materialen die je zelf zult regelen. Uiteraard is ieders budget beperkt, maar daar kun je met Bas en Jan openlijk over spreken zodat alles netjes binnen budget uitgevoerd wordt. Daarbij proberen ze met slim inkopen zowel geld als levertijden te besparen. Ze hebben ook een erg mooi netwerk aan vaklieden die ze kunnen inzetten voor bijvoorbeeld stucwerk en dakbedekking. Allemaal fijne, professionele en nette mensen om over de vloer te hebben. Ondanks dat wij tijdens de verbouwing in de woning zijn blijven wonen hebben we nauwelijks overlast ondervonden. Ze houden zelfs zoveel mogelijk rekening met de buren. Daar moeten wij zelf immers nog jaren naast wonen. Het resultaat van de verbouwing is geweldig en zorgt er voor dat we nog jaren in ons huis willen blijven wonen. Niks anders dan lof over de gang van zaken en we kunnen Lamers Bouw en Renovatie dan ook van harte aanraden.
Mark & Marijke van der Mee uit Nijmegen schreef op 12 mei 2022
De afgelopen periode hebben Jan, Bas en Jeroen onze zolder verbouwd na de plaatsing van een dakkapel. Van een grote open ruimte met puntdak, naar een volwaardige verdieping met vliering, hal met zwevend plateau voor wasmachine/droger boven de trap (creatief idee van Jan), slaapkamer met inbouwkast en wastafel Ć©n een volledige dubbelwandig en 'zwevend' uitgevoerde muziekkamer. Het eindresultaat is prachtig geworden, en de manier van werken en communicatie was ronduit top! Alles in goed overleg, werden goed betrokken op het moment dat er keuzes gemaakt moesten worden en fijn contact in zijn algemeenheid. Aanrader voor iedereen die wat wil met zijn woning of pand, een volgende keer kloppen wij zeker weer bij jullie aan!
Merijn en Danka uit Mook schreef op 8 februari 2022
In december 2020 onze huidige woning gekocht en al een flinke verbouwing van enkele maanden gehad met een andere aannemer, maar door omstandigheden waren er een paar punten overgebleven. Hiervoor hebben we Bas en Jan gevraagd en dit hebben ze op een prettige manier en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Voor een volgende klus bellen we ze zeker weer!
Robin & Marleen uit Mook schreef op 20 november 2021
Wij hebben onze vrijstaande jaren 60 woning volledig laten renoveren door Jan en Bas.
Van het strippen van de complete woning, asbest sanering, isolerende maatregelen, complete verbouwing, installaties, badkamers, metsel-, timmer-, stukadoors- en schilderwerk tot en met het allerlaatste plintje.
De verbouwing begon met een paar Floorplanner tekeningen van ons zelf als uitgangspunt. Deze zijn met voortschrijdende inzichten tijdens de bouw in goed overleg en zonder aarzeling steeds weer aangepast en gebruikt.
Jan en Bas zijn ervaren en flexibel, denken goed mee, hebben oog voor details, zijn goed bereikbaar en hebben veel werkzaamheden zelf vakkundig en netjes uitgevoerd. De regie lag ook bij Lamers en samen met de betrokken en ervaren onderaannemers en andere specialisten hebben ze de klus in slechts 9 maanden ten tijde van Corona geklaard. Petje af!
Wij zijn zeer tevreden en trots op het resultaat o.a. mooie ruimtes, strakke muren en plafonds, kortom nu veel woongenot en comfort. Wij kunnen Jan en Bas van harte aanbevelen!
Otto en Monica Schep uit Wijchen schreef op 23 juli 2021
Onlangs zijn er door Jan en Bas van Lamers bouw-renovatie ,bij ons elektrisch bedienbare rolluiken geplaatst.
Dit is naar volle tevredenheid gebeurd.
Ook de buitendeuren zijn voorzien van nieuwe sloten.
Zij werken erg netjes en luisteren goed naar de wensen van de klant!
Complimenten!
Op naar het volgende project.
Hans en Jacinta Bouhuys uit Malden schreef op 25 februari 2021
We hebben onze badkamer laten verbouwen door Lamers Bouw & Renovatie. Jan en Bas hebben onze droombadkamer op een zeer vakkundige manier gerealiseerd. Zo strak gemaakt, precies zoals we het wilden. Fijne vakmensen die denken in oplossingen. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Schoenmakers uit Milsbeek schreef op 18 januari 2021
Wij hebben een aanbouw laten plaatsen door Jan en Bas. Super gedaan wij zijn reuze tevreden.Ze denken mee,komen afspraken na.Ze werken netjes en zijn zeer prettig in de omgang.Maken de klus af voordat ze aan een nieuwe beginnen.Kortom bij de volgende klus bellen we weer. Nogmaals we zijn super tevreden!!
Meine en Imke uit Nijmegen schreef op 17 september 2020
Jan en Bas hebben weer een klasse resultaat bereikt met de renovatie van onze woonkamer! Bovendien zijn ze heel prettig in de samenwerking en het meedenken in oplossingen! En gewoon veel plezier samen gehad. Het is onze 3e verbouwing door hen en we kunnen ze alleen maar zeer aanbevelen.
Jan en Bas nogmaals bedankt!
Frank en Monique uit Molenhoek schreef op 29 augustus 2020
We hebben door Jan en Bas een nieuwe garage laten bouwen en daarna 2 carports op de oprit laten plaatsen. Het viel bij de offerte bespreking(en) meteen op dat er op een prettige wijze werd meegedacht over de mogelijkheden, zowel technisch als budgettair. Het advies was om in het voorjaar te beginnen, zodat het bouwen van de garage in een keer doorgang kon vinden (zonder oponthoud door eventuele winterse weersomstandigheden). Die afspraak zijn ze keurig nagekomen. Tijdens de bouw werden geen klussen tussendoor elders uitgevoerd. Jan had goede afstemming met onderaannemers, waardoor alles achter elkaar kon plaatsvinden. Ondanks het bouwplan waren er enkele aanpassingen nodig. Hierbij kwamen Jan en Bas tot zeer goede oplossingen, waardoor de garage er nog mooier op is geworden. Ze werken netjes en secuur en laten elke dag alles keurig achter. De uitgevoerde werkzaamheden hebben ze zeer vakkundig verricht en we zijn meer dan tevreden over het uiteindelijke resultaat. Jan en Bas zijn zeer prettig in de omgang en we kunnen ze zeer aanbevelen. Mochten we in de toekomst weer een aannemer nodig hebben dan zullen we ze zeker weer kiezen.
Annette en Henno uit Nijmegen schreef op 21 maart 2020
Wij hebben Jan en Bas ingeschakeld voor de verbouwing van ons huis. De offerte die we kregen was goed, helder en uitgebreid wat prettig is. Dan weet je vooraf goed wat je te wachten staat. De benedenverdieping is volledig aangepakt. Tussenmuur eruit ivm maken open keuken. Keuken geplaatst, vloer in gang en keuken betegeld, toilet vernieuwd en betegeld, openslaande tuindeuren geplaatst, elektriciteit , leidingen groepenkasten ed aangepast.
Alles in goed overleg, denken goed mee en dat is fijn.
De stukadoor die ingeschakeld werd heeft ook prima werk geleverd.
Kortom we zijn heel tevreden en kunnen Jan en Bas van harte aanbevelen!
Lucien en Ingeborg uit Mook schreef op 9 februari 2020
Wij hebben Jan en Bas ingeschakeld ivm met de verbouwing van de badkamer en de bijkeuken. Daarnaast hebben ze nog elektrische apparatuur in de keuken vervangen, diverse aanpassingen in de verlichting gedaan en de groepenkast vernieuwd. We zijn zeer tevreden over de communicatie, ze werken zeer netjes, vakkundig en zijn betrouwbaar. We kunnen ze iedereen aanbevelen.
Hans en Maike uit Nijmegen schreef op 12 december 2019
Wij hebben in de loop van de afgelopen 16 jaar in ons dertiger jaren woning Jan en later met Bas ingeschakeld voor diverse klussen.
Variƫrend van badkamer verbouwen, toilet vernieuwen, kozijnen vervangen, elektriciteit bedrading vervangen, tuinhek etc.
En altijd tot onze volle tevredenheid over de kwaliteit van het geleverde werk omdat ze betrouwbaar, vakkundig en communicatief zijn.
Dicky en Paul uit Haps schreef op 8 december 2019
Wij hebben de heren Lamers ingeschakeld voor de verbouwing / renovatie van ons jaren '60 huis.
Dankzij hun hebben we een prachtig en heerlijk thuis. Ze zijn betrouwbaar, vakkundig en duidelijk in de communicatie.
Complimenten aan Jan en Bas en ook aan de stukadoor waarmee ze samenwerken.
Peter en Christa uit Malden schreef op 7 augustus 2019
Verspreid over drie weken waren Jan en Bas bij ons aan het werk. Ze demonteerden de oude keukeninrichting en pasten het leidingen- en electriciteitsnetwerk aan de nieuwe situatie aan. Ze pakten pittig aan, werkten goed door, waren zorgvuldig en communiceerden correct. Ook de afstemming op stucadoor en de montageploeg verliepen soepel. Wij kunnen Jan en Bas van harte aanbevelen.
Pieter en Charlotte uit Molenhoek schreef op 27 juli 2019
Wij hebben een grote verbouwing door Jan en Bas laten uitvoeren. We hebben een nieuwe uitbouw geplaatst, een bestaande uitbouw compleet gerenoveerd, een garage naar slaapkamer en badkamer laten ombouwen, vloeren en kozijnen laten vervangen en verscheidene andere werkzaamheden (leidingwerk, elektra, hele beneden verdieping vloerverwarming, nieuwe cv ketel enz.) laten uitvoeren. Al met al duurde de verbouwing een half jaar. Het eindresultaat is bijzonder mooi. Bij zo'n langer lopende verbouwing is het belangrijk dat de samenwerking prettig, open en eerlijk is. Want of het nou de maten, bestaande bouw of afwerking is, de uitvoering is nƩt wat anders dan de tekening van de architect. En juist daarom beveel ik een samenwerking met Jan en Bas van harte aan. Tijdens de verbouwing vroegen ze niet alleen toestemming voor een noodzakelijke afwijking van het bouwplan. Hun ideeƫn zorgden er bijvoorbeeld voor dat onze keuken en badkamer nog mooier uit zijn komen te zien, dan we hoopten. Kortom, wij zijn supertevreden!
Marc en Neeltje uit Nijmegen schreef op 20 juli 2019
Vanaf het begin een fijne samenwerking gehad met Jan en Bas. Het resultaat is een mooie aanbouw met perfecte afwerking! Ze werken met oog voor detail, zijn discreet, snel en werken netjes. Een volgende verbouwing zullen wij gerust aan hun toevertrouwen.
Martin Bucx uit Milsbeek schreef op 20 juli 2019
Goede service, actief meedenken, flexibel, veelzijdig, ouderwets en degelijk modern vakwerk, geleverd door Nederlandse vakmensen. Ze laten je huis bovendien iedere dag goed opgeruimd achter. Zeker geen bodemprijs -dat zou onredelijk zijn te verwachten-, wel een redelijke prijs voor uitstekend vakwerk. Volgende keer kloppen wij weer bij hun aan.

Referenties van oude Site.

[lvca_testimonials per_line=”3″][lvca_testimonial author=”Joek Poort”]

Jan Lamers heeft bij ons een uitbouw aangebouwd van 60 m2.
Vooraf had ik 7 offertes en bij iedereen vroeg ik hoe lang men er over wilde doen. Dit omdat het vaak voorkomt dat er andere spoedklussen tussendoor komen.
Antwoord van Jan was 6 weken want ik komt iedere dag en doe niets tussendoor. Dit vond ik een geweldig antwoord en het bleek ook werkelijk zo te zijn. Jan komt zijn afspraken na, denkt mee, levert vakwerk af en ruimt ook op na de klus.
Kortom ik kanĀ  Jan Lamers zeer aanbevelen.

Joek Poort
Nijmegen

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Fam. Fransen Boxmeer”]

Wat zijn wij trots op onze prachtige, nieuwe badkamer en toilet!
Jan en Bas hebben vakwerk geleverd. Wij genieten dagelijks van onze nieuwe ruimtes. Niet alleen wij zijn razend-enthousiast, maar ook alle vrienden/bekenden die de ruimtes bekijken (we hebben zelf geen goede foto’s, maar Jan en Bas kunnen deze wel verstrekken).
Er is heel netjes gewerkt en na 3 weken was alles klaar, waarbij de overlast tot een minimum beperkt is gebleven.
Als wij nog eens een klus hebben, weten we wie we kunnen bellen. We kenden deze mannen niet, maar zijn afgegaan op de positieve online-reacties… Aanrader!

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Meine Veldman”]

Jan en Bas hebben onze verbouwing vakkundig uitgevoerd, zijn er zeer tevreden over. Ook de ingezette onderaannemers waren vaklui. Daarnaast zijn het allemaal ontzettend aardige mensen en was er ook plek voor humor! Zeer aan te bevelen.

Meine Veldman en Imke Barth
Nijmegen

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ad Hydra”]

Twee weken geleden heeft Jan Lamers bij ons een 2e klus geklaard. De badkamer is in zijn geheel nieuw aangelegd waarbij ikzelf het sloopwerk heb gedaan. Jan was er als de kippen bij toen ik door een waterleiding hakte en heeft het tijdelijk verholpen. Daarna heeft hij ons wederom goed geadviseerd in de nieuwe aanleg en heeft dit, evenals de vorige keer, weer vakkundig en naar alle tevredenheid afgewerkt. Hij is vriendelijk en prettig in de omgang en werkte weer erg netjes zodat de overlast van stof zoveel mogeljik beperkt bleef. Wanneer iemand een goede vakman zoekt kunnen wij Jan zeker aanbevelen. Jan nogmaals bedankt en wellicht tot ziens.
Hetty en Ad Hydra.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ad Hydra”]

Na diverse offertes bij anderen te hebben opgevraagd hebben wij uiteindelijk voor Jan Lamers gekozen omdat hij heel concreet was in de aanpak van de werkzaamheden die wij wilden laten doen. Er moest een nieuw toilet worden aangelegd en het oude toilet worden gerenoveerd. Tijdens de voorbereidingen is Jan nog eens langs geweest om de puntjes op de i te zetten. Jan kwam zijn afspraken goed na en werkt erg hard en netjes zoals anderen ook al aangaven. Zijn stofzuiger sleepte hij altijd mee zo dat er geen onnodige stof werd veroorzaakt. Kortom, wij zijn erg tevreden over hetgeen hij voor ons gedaan heeft en vragen hem zeker nog eens wanneer er weer een klus te doen is. Goed om te weten dat Jan een echte snoeper is, tijdens de paasperiode deed hij het schaaltje met paaseitjes alle eer aan. Jan bedankt voor alles.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Hans Bouhuys”]

Jan heeft ons prima geholpen bij de voorbereiding voor onze nieuwe keuken. Hij heeft leidingen verlegd, een tegelvloer gelegd, een koof gemaakt, installatiewerk verricht en het stucwerk geregeld. Hij werkt erg netjes (heeft zijn bouwstofzuiger altijd bij de hand) en keurig binnen tijd en budget. Hij denkt met je mee en is ook plezierig om mee samen te werken. Kortom, besteed je klus gerust aan Jan Lamers uit.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Klaas”]

Jan bezit alle vaardigheden om in zijn eentje een prachtig resultaat te bereiken. Het verwijderen van een tussenmuur, het plaatsen van een wandje, ramen vernieuwen, plaatsen van een nieuwe meterkast en
cv-ketel met alles wat daar bij komt, maar ook een nieuwe keuken en badkamer voorbereiden en plaatsen en het toilet vernieuwen. Wat eigenlijk niet!
Jan werkt netjes en secuur, regelt alle zaken en denkt mee.
We zijn meer dan tevreden! Prima werk door een plezierig werkende vakman.
En dan straks nog een dakkapel!

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Sander”]

Wij zijn blij dat we Jan Lamers onze uitbouw (35m2) hebben laten realiseren. Hij levert hoge kwaliteit, komt afspraken na en denkt met je mee. Onze verbouwing was vrij omvangrijk en is gelukkig (voornamelijk dankzij Jan) binnen budget en planning opgeleverd. Hij is het type aannemer dat van het begin tot het eind op de bouw aanwezig is en bijna alles zelf doet. De momenten dat ik zelf aanwezig was op de bouw, was het ook altijd lachen met Jan en zijn rechterhand Berry.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Henk Oudenbroek”]

Jan heeft bij ons de gehele badkamer opnieuw opgebouwd. Jan is oplossingsgericht en stemt goed af bij wat hij gaat doen. Jan neemt de tijd om alles goed uit te zoeken werkt netjes. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Aalbers Cuijk”]

Diverse werkzaamheden in Cuijk:

Na eerdere positieve ervaringen met Jan, hebben we hem deze keer gevraagd voor het vervangen van kozijnen en deuren van schuur en garage, het vervangen van de verouderde groepenkast, het bijplaatsen van stopcontacten en het repareren van het metselwerk van de tuinmuur. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd in 2 dagen tijd. Jan is van alle markten thuis en mocht er iets zijn waar hij zelf niet aan wilt beginnen (in ons geval het vervangen van de bestrating van de oprit), dan heeft hij de contacten om de juiste hovenier voor een dergelijke job aan te kunnen bevelen. Jan bedankt.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ton en Mirjam van Gemert”]Jan Lamers heeft bij ons de voorbereidingen getroffen voor de keuken; een muur weggebroken, een balk geplaatst, leidingen verlegd, vloertegels gelegd. Jan denkt mee over oplossingen en werkt precies en netjes. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Wij kunnen iedereen beslist aanraden om Jan voor een klus te vragen.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Tessa vd Rijken Nijmegen”]

Jan en Berry hebben onze zolder verbouwd: wanden, radiatoren, dakramen en vliering geplaatst. Het resultaat is erg mooi geworden. Er is heel nauwkeurig en hard doorgewerkt. Vooraf heeft Jan ook meegedacht in goede oplossingen. De afwerking is keurig gedaan. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Kortom, vakmanschap. Wij kunnen Jan Lamers van harte aanbevelen.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Carol Lamers (geen familie;)”]

Jan Lamers heeft al veel klussen voor ons gedaan. Zijn meest recente klus (juli 2014) was het vernieuwen van het toilet en de badkamer. Hij heeft het weer keurig gedaan. Jan doet alles zelf en denkt met ons mee, hij heeft vaak goede ideeƫn, waar wij dankbaar gebruik van maken. We zijn superblij met ons nieuwe toilet en de prachtige badkamer. Jan is ook een prettig mens in de omgang. Hij is betrouwbaar en secuur. Ik zou Jan bij iedereen die een klus te klaren heeft, aanraden.
Carol

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Aalbers Cuijk”]

Via Marktplaats geselecteerdeĀ  Jan Lamers uit Mook voor renovatie van onze badkamer, toiletten en gang. Jan Lamers werkt geheel zelfstandig en is betrouwbaar. Geen aanloop van allerlei verschillende specialisten, Jan doet vrijwel alles zelf. Grote deskundigheid en nauwkeurigheid. Geheel volgens plan uitgevoerd en aangevuld met ideeĆ«n en tips van Jan. Het is wel aan te raden van te voren duidelijk hebben wat de werkzaamheden zullen zijn, zodat er weinig of geen financiĆ«le verassingen achteraf zijn omdat van de oorspronkelijke offerte afgeweken wordt. Aanbevelenswaardig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Paul Jansen”]

Jan Lamers heeft onlangs bij ons een badkamerrenovatie uitgevoerd. Hij heeft dit uiterst vakkundig gedaan met een heel mooi resultaat. Jan bracht een aantal ideeƫn in, waarvan wij dankbaar gebruikt hebben gemaakt! Zo stelde hij voor om ook het toilet te renoveren, hetgeen door de tijdelijke BTW verlaging voordeliger was geworden. Bovendien plaatste hij een extra toilet in onze tweede badkamer, waar hij de beperkte ruimte optimaal wist te benutten.
Wil je een vakman hebben die meedenkt en mooi werk levert, dan bevelen wij Jan Lamers van harte aan.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Hans Molenhoek”]

Jan Lamers heeft lekkage op badkamer vakkundig verholpen.

De moed zonk ons in de schoenen na constatering van de lekkage, complete douchebak er uit en vervangen, Jan heeft alles zonder braakschade kunnen verwijderen, en na een droogperiode alles weer netjes hersteld.

We zijn blij dat we nu weer in onze eigen douche kunnen douchen.

Hans

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Fam.Banning uit Overasselt”]

Nadat we eerst de badkamer hebben laten verbouwen door Profklusser Jan Lamers uit Mook en hierover erg tevreden waren, hebben we besloten om ook de andere vertrekken door Jan onder handen te laten nemen.
We kunnen ons aansluiten bij alle voorgaande beoordelaars: Jan maakt een keurige offerte, denkt met je mee, is nauwkeurig in zijn werkzaamheden en oplossingsgericht.
We zijn uiterst tevreden over het resultaat.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Jos van den Ouweland uit Oss”]

Jan Lamers heeft bij ons een volledige badkamer gesloopt (van vloer tot plafonds) en daarna zeer vakkundig en met oog voor detail opnieuw ingericht. Ook het leidingwerk, wat behoorlijk puzzelen was, is keurig opgelost. Jan denkt mee, houdt rekening met specifieke wensen en komt zelf met goede oplossingen. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat en kunnen Jan van harte aanbevelen.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ben/Ria Konings uit Groesbeek”]

Beste Jan Lamers,

wij zijn heel blij met onze verbouwing welke jij hebt uitgevoerd.
Onze kamer en keuken als geheel zien er buitengewoon mooi uit.
Alles is naar wens en tevredenheid verlopen.
Wij kunnen jullie als klusbedrijf zeker echt bij iedereen aanbevelen.
Hartelijk dank en veel succes met jullie bedrijf.

Vriendelijke groet,

Ben en Ria

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ben Geuzendam uit Nijmegen”]

Jan Lamers heeft bij ons de keuken vernieuwd:
Gas, water, elektra, vloer en wanden en plafond, en ook nog aanpassing van de verwarming en groepenkast vernieuwd.
Hij dacht mee, kwam met prima oplossingen, werkte hard en leverde alles pico bello af.
Een plezier om mee te werken!

Fam. Geuzendam Nijmegen.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Maaike en Martijn uit Ewijk”]

Beste Jan Lamers,

Hartelijk dank voor de verbouwing van onze zolder!* Gelukkig was jij er om onze beginnersfouten op te lossen en met ons mee te denken! Wij zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen je aan iedereen aanbevelen.

Groet,
Maaike en Martijn (Ewijk)

* Maken van een kamerindeling, inclusief badkamer, toilet en extra vliering.


Reactie:

Bedankt voor de reactie en het vertrouwen, groet Jan Lamers.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Willie Bekers uit Wijchen”]

Hoi, Jan Lamers.

Bij deze wil ik je bedanken voor de renovatie van onze badkamer. Wat ik het meest waardeerde is dat je echt met ons meedacht. Op die manier hebben we een prachtige badkamer gekregen.
Ik ga je zeker bij andere mensen aanbevelen.

Groeten, Willie Bekers

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”T Becks Werkenrodeschool Groesbeek”]

hallo Jan Lamers.

Bedankt voor het snelle en goede werk bij ons op school deze laatste weken van het schooljaar
ook het plaatsen van de airco units op onze locatie “Dekkerswald” is prima verlopen

groetjes Ton Becks Werkenrode school Groesbeek.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Arno en Barbara uit Beuningen”]

BETREFT EEN UITBOUW EIKENPARK IN BEUNINGEN UITGEVOERD DOOR JAN LAMERS.

Hallo Jan.

WIJ WILLEN JOU GRAAG BEDANKEN VOOR DE ZEER PRETTIGE SAMENWERKING DIE ER IS GEWEEST. ZOALS OVEREENGEKOMEN ZIJN DOOR JOU ALLE AFSPRAKEN NAGEKOMEN, EN HEBBEN WIJ ONS NERGENS ZORGEN OVER HOEVEN TE MAKEN, PERFECT. IEDEREEN IS ZEER ENTHOUSIAST. OOK MAG JE GERUST EEN COMPLIMENT GEVEN AAN JE OVERIGE COLLEGA’S DIE DOOR JOU BIJ DIT PROJECT ZIJN BETROKKEN. NOGMAALS BEDANKT EN WIJ ZULLEN JE ZEKER AANBEVELEN MOCHT ER IEMAND EEN KLUS HEBBEN.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ton Becks Werkenrode school.”]

Nog even mijn complimenten naar aanleiding van de renovatie van onze toiletgroepen,
Al het personeel is zeer tevreden met de geleverde kwaliteit.

Bedankt OZG-Werkenrodeschool Groesbeek. Ton Becks.

[/lvca_testimonial][/lvca_testimonials]

CONTACTGEGEVENS

Post Adres
Bovensteweg 37
6585 KB Mook
_
Werkplaats
Sluisweg 6B
6581 KZ Malden

Vast nummer(’s avonds): 024 6961634
Jan Lamers mobiel: 06 55700652
Bas Lamers mobiel: 06 55523321