Het verhaal van Lamers Bouw & Renovatie

In 1997 begon het allemaal, Jan Lamers begon zijn eigen bouw/klusbedrijf. Na verschillende namen gehad te hebben, liep Jan ertegenaan dat hij voor kleine klussen gevraagd werd. De grote projecten die hij zo leuk vind bleven helaas weg, dit mede doordat Jan alleen was en dus niet alles  kon aannemen. In 2015 is daar verandering in gekomen, zijn zoon Bas Lamers voegde zich toe aan het bedrijf en de naam en huisstijl werden omgegooid, zie hier Lamers Bouw & Renovatie. Samen voeren ze veelal zelf alle werkzaamheden uit, maar hebben een betrouwbaar netwerk met specialisten die hun helpen met gespecialiseerde werkzaamheden. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd rekenen op een helder en eerlijk advies.

Er wordt gewerkt met twee vormen van prijsafspraken, namelijk op regiebasis en op aanneemsom. In de meeste gevallen wordt regiebasis gehanteerd.

Op basis van regie (uur tarief)
hiervoor wordt gekozen als u nog geen concreet beeld heeft hoe alles moet worden. Hierbij worden alle manuren en kosten dagelijks bijgehouden zodat op basis daarvan de eindafrekening plaatsvindt. Er wordt ook op regiebasis gewerkt wanneer de kosten vooraf niet goed genoeg ingeschat kunnen worden. Hierbij proberen wij u echter wel een prijsindicatie te geven. Regiewerk heeft als voordeel dat u vrij bent om zelf ook mee te klussen wat de kosten kan drukken.

Aanneemsom
hierbij wordt vooraf een vast bedrag afgesproken waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. U moet dan vooraf wel duidelijk kunnen aangeven wat uw wensen precies zijn.

CONTACTGEGEVENS

Post Adres
Bovensteweg 37
6585 KB Mook
_
Werkplaats
Sluisweg 6B
6581 KZ Malden

Vast nummer(’s avonds): 024 6961634
Jan Lamers mobiel: 06 55700652
Bas Lamers mobiel: 06 55523321