Reviews

Deel hier uw mening over Lamers Bouw & Renovatie, wat is uw ervaring?

Schrijf hier uw ervaring met Lamers Bouw & Renovatie

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
24 berichten.
Meine Veldman uit Nijmegen schreef op 24 juni 2018
Jan en Bas hebben het weer gefikst. De 2e verbouwing door hen uitgevoerd is weer succesvol voltooid. Het resultaat is een schitterende badkamer en de verbouwing liep weer op rolletjes! Wij kunnen Lamers bouw en renovatie zeer aanbevelen en bovendien verlopen de contacten in een vriendschappelijke sfeer. Waarvoor dank aan Jan en Bas.
Sem Meeussen uit Mook schreef op 6 mei 2018
Drie weken stage heb ik mogen lopen bij Jan en Bas.
Ik heb er veel geleerd en veel mogen doen.
Het waren zeer leerzame en leuke weken.
Peter en Ineke Rossen uit Nederasselt schreef op 30 april 2018
De verbouwing van onze woonkamer hebben wij, o.a. op basis van ervaringen van anderen, door Jan en Bas Lamers laten uitvoeren en dat is ons goed bevallen. Zowel het resultaat als de manier waarop dit tot stand is gekomen stemmen ons tot buitengewone tevredenheid. Het werk is goed en vakkundig gedaan en dat heeft geresulteerd in een fraai eindresultaat.
We hebben Jan en Bas leren kennen als prettige personen die meedenken met onze vraagstukken en ook zelf met voorstellen komen. Tijdens hun werkzaamheden hebben zij rekening gehouden met ons en geprobeerd de overlast zoveel mogelijk te beperken.
Wij kunnen Jan en Bas van harte aanbevelen.
Roy en Bas uit Middelaar schreef op 12 april 2018
Wij zijn zeer te vreden over de resultaat van de verbouwing.
Wij zijn met Jan en bas in zee gegaan mede ook door de recensies die we op internet van te voren hadden gelezen. Na onze eerste kennismaking hadden we meteen een goed gevoel. Jan en Bas werken netjes en denken mee over hoe je dingen het beste kan aanpakken. Kortom wij zijn tevreden.....aanrader

Referenties van oude Site.

[lvca_testimonials per_line=”3″][lvca_testimonial author=”Joek Poort”]

Jan Lamers heeft bij ons een uitbouw aangebouwd van 60 m2.
Vooraf had ik 7 offertes en bij iedereen vroeg ik hoe lang men er over wilde doen. Dit omdat het vaak voorkomt dat er andere spoedklussen tussendoor komen.
Antwoord van Jan was 6 weken want ik komt iedere dag en doe niets tussendoor. Dit vond ik een geweldig antwoord en het bleek ook werkelijk zo te zijn. Jan komt zijn afspraken na, denkt mee, levert vakwerk af en ruimt ook op na de klus.
Kortom ik kan  Jan Lamers zeer aanbevelen.

Joek Poort
Nijmegen

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Fam. Fransen Boxmeer”]

Wat zijn wij trots op onze prachtige, nieuwe badkamer en toilet!
Jan en Bas hebben vakwerk geleverd. Wij genieten dagelijks van onze nieuwe ruimtes. Niet alleen wij zijn razend-enthousiast, maar ook alle vrienden/bekenden die de ruimtes bekijken (we hebben zelf geen goede foto’s, maar Jan en Bas kunnen deze wel verstrekken).
Er is heel netjes gewerkt en na 3 weken was alles klaar, waarbij de overlast tot een minimum beperkt is gebleven.
Als wij nog eens een klus hebben, weten we wie we kunnen bellen. We kenden deze mannen niet, maar zijn afgegaan op de positieve online-reacties… Aanrader!

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Meine Veldman”]

Jan en Bas hebben onze verbouwing vakkundig uitgevoerd, zijn er zeer tevreden over. Ook de ingezette onderaannemers waren vaklui. Daarnaast zijn het allemaal ontzettend aardige mensen en was er ook plek voor humor! Zeer aan te bevelen.

Meine Veldman en Imke Barth
Nijmegen

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ad Hydra”]

Twee weken geleden heeft Jan Lamers bij ons een 2e klus geklaard. De badkamer is in zijn geheel nieuw aangelegd waarbij ikzelf het sloopwerk heb gedaan. Jan was er als de kippen bij toen ik door een waterleiding hakte en heeft het tijdelijk verholpen. Daarna heeft hij ons wederom goed geadviseerd in de nieuwe aanleg en heeft dit, evenals de vorige keer, weer vakkundig en naar alle tevredenheid afgewerkt. Hij is vriendelijk en prettig in de omgang en werkte weer erg netjes zodat de overlast van stof zoveel mogeljik beperkt bleef. Wanneer iemand een goede vakman zoekt kunnen wij Jan zeker aanbevelen. Jan nogmaals bedankt en wellicht tot ziens.
Hetty en Ad Hydra.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ad Hydra”]

Na diverse offertes bij anderen te hebben opgevraagd hebben wij uiteindelijk voor Jan Lamers gekozen omdat hij heel concreet was in de aanpak van de werkzaamheden die wij wilden laten doen. Er moest een nieuw toilet worden aangelegd en het oude toilet worden gerenoveerd. Tijdens de voorbereidingen is Jan nog eens langs geweest om de puntjes op de i te zetten. Jan kwam zijn afspraken goed na en werkt erg hard en netjes zoals anderen ook al aangaven. Zijn stofzuiger sleepte hij altijd mee zo dat er geen onnodige stof werd veroorzaakt. Kortom, wij zijn erg tevreden over hetgeen hij voor ons gedaan heeft en vragen hem zeker nog eens wanneer er weer een klus te doen is. Goed om te weten dat Jan een echte snoeper is, tijdens de paasperiode deed hij het schaaltje met paaseitjes alle eer aan. Jan bedankt voor alles.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Hans Bouhuys”]

Jan heeft ons prima geholpen bij de voorbereiding voor onze nieuwe keuken. Hij heeft leidingen verlegd, een tegelvloer gelegd, een koof gemaakt, installatiewerk verricht en het stucwerk geregeld. Hij werkt erg netjes (heeft zijn bouwstofzuiger altijd bij de hand) en keurig binnen tijd en budget. Hij denkt met je mee en is ook plezierig om mee samen te werken. Kortom, besteed je klus gerust aan Jan Lamers uit.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Klaas”]

Jan bezit alle vaardigheden om in zijn eentje een prachtig resultaat te bereiken. Het verwijderen van een tussenmuur, het plaatsen van een wandje, ramen vernieuwen, plaatsen van een nieuwe meterkast en
cv-ketel met alles wat daar bij komt, maar ook een nieuwe keuken en badkamer voorbereiden en plaatsen en het toilet vernieuwen. Wat eigenlijk niet!
Jan werkt netjes en secuur, regelt alle zaken en denkt mee.
We zijn meer dan tevreden! Prima werk door een plezierig werkende vakman.
En dan straks nog een dakkapel!

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Sander”]

Wij zijn blij dat we Jan Lamers onze uitbouw (35m2) hebben laten realiseren. Hij levert hoge kwaliteit, komt afspraken na en denkt met je mee. Onze verbouwing was vrij omvangrijk en is gelukkig (voornamelijk dankzij Jan) binnen budget en planning opgeleverd. Hij is het type aannemer dat van het begin tot het eind op de bouw aanwezig is en bijna alles zelf doet. De momenten dat ik zelf aanwezig was op de bouw, was het ook altijd lachen met Jan en zijn rechterhand Berry.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Henk Oudenbroek”]

Jan heeft bij ons de gehele badkamer opnieuw opgebouwd. Jan is oplossingsgericht en stemt goed af bij wat hij gaat doen. Jan neemt de tijd om alles goed uit te zoeken werkt netjes. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Aalbers Cuijk”]

Diverse werkzaamheden in Cuijk:

Na eerdere positieve ervaringen met Jan, hebben we hem deze keer gevraagd voor het vervangen van kozijnen en deuren van schuur en garage, het vervangen van de verouderde groepenkast, het bijplaatsen van stopcontacten en het repareren van het metselwerk van de tuinmuur. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd in 2 dagen tijd. Jan is van alle markten thuis en mocht er iets zijn waar hij zelf niet aan wilt beginnen (in ons geval het vervangen van de bestrating van de oprit), dan heeft hij de contacten om de juiste hovenier voor een dergelijke job aan te kunnen bevelen. Jan bedankt.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ton en Mirjam van Gemert”]Jan Lamers heeft bij ons de voorbereidingen getroffen voor de keuken; een muur weggebroken, een balk geplaatst, leidingen verlegd, vloertegels gelegd. Jan denkt mee over oplossingen en werkt precies en netjes. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Wij kunnen iedereen beslist aanraden om Jan voor een klus te vragen.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Tessa vd Rijken Nijmegen”]

Jan en Berry hebben onze zolder verbouwd: wanden, radiatoren, dakramen en vliering geplaatst. Het resultaat is erg mooi geworden. Er is heel nauwkeurig en hard doorgewerkt. Vooraf heeft Jan ook meegedacht in goede oplossingen. De afwerking is keurig gedaan. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Kortom, vakmanschap. Wij kunnen Jan Lamers van harte aanbevelen.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Carol Lamers (geen familie;)”]

Jan Lamers heeft al veel klussen voor ons gedaan. Zijn meest recente klus (juli 2014) was het vernieuwen van het toilet en de badkamer. Hij heeft het weer keurig gedaan. Jan doet alles zelf en denkt met ons mee, hij heeft vaak goede ideeën, waar wij dankbaar gebruik van maken. We zijn superblij met ons nieuwe toilet en de prachtige badkamer. Jan is ook een prettig mens in de omgang. Hij is betrouwbaar en secuur. Ik zou Jan bij iedereen die een klus te klaren heeft, aanraden.
Carol

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Aalbers Cuijk”]

Via Marktplaats geselecteerde  Jan Lamers uit Mook voor renovatie van onze badkamer, toiletten en gang. Jan Lamers werkt geheel zelfstandig en is betrouwbaar. Geen aanloop van allerlei verschillende specialisten, Jan doet vrijwel alles zelf. Grote deskundigheid en nauwkeurigheid. Geheel volgens plan uitgevoerd en aangevuld met ideeën en tips van Jan. Het is wel aan te raden van te voren duidelijk hebben wat de werkzaamheden zullen zijn, zodat er weinig of geen financiële verassingen achteraf zijn omdat van de oorspronkelijke offerte afgeweken wordt. Aanbevelenswaardig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Paul Jansen”]

Jan Lamers heeft onlangs bij ons een badkamerrenovatie uitgevoerd. Hij heeft dit uiterst vakkundig gedaan met een heel mooi resultaat. Jan bracht een aantal ideeën in, waarvan wij dankbaar gebruikt hebben gemaakt! Zo stelde hij voor om ook het toilet te renoveren, hetgeen door de tijdelijke BTW verlaging voordeliger was geworden. Bovendien plaatste hij een extra toilet in onze tweede badkamer, waar hij de beperkte ruimte optimaal wist te benutten.
Wil je een vakman hebben die meedenkt en mooi werk levert, dan bevelen wij Jan Lamers van harte aan.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Hans Molenhoek”]

Jan Lamers heeft lekkage op badkamer vakkundig verholpen.

De moed zonk ons in de schoenen na constatering van de lekkage, complete douchebak er uit en vervangen, Jan heeft alles zonder braakschade kunnen verwijderen, en na een droogperiode alles weer netjes hersteld.

We zijn blij dat we nu weer in onze eigen douche kunnen douchen.

Hans

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Fam.Banning uit Overasselt”]

Nadat we eerst de badkamer hebben laten verbouwen door Profklusser Jan Lamers uit Mook en hierover erg tevreden waren, hebben we besloten om ook de andere vertrekken door Jan onder handen te laten nemen.
We kunnen ons aansluiten bij alle voorgaande beoordelaars: Jan maakt een keurige offerte, denkt met je mee, is nauwkeurig in zijn werkzaamheden en oplossingsgericht.
We zijn uiterst tevreden over het resultaat.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Jos van den Ouweland uit Oss”]

Jan Lamers heeft bij ons een volledige badkamer gesloopt (van vloer tot plafonds) en daarna zeer vakkundig en met oog voor detail opnieuw ingericht. Ook het leidingwerk, wat behoorlijk puzzelen was, is keurig opgelost. Jan denkt mee, houdt rekening met specifieke wensen en komt zelf met goede oplossingen. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat en kunnen Jan van harte aanbevelen.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ben/Ria Konings uit Groesbeek”]

Beste Jan Lamers,

wij zijn heel blij met onze verbouwing welke jij hebt uitgevoerd.
Onze kamer en keuken als geheel zien er buitengewoon mooi uit.
Alles is naar wens en tevredenheid verlopen.
Wij kunnen jullie als klusbedrijf zeker echt bij iedereen aanbevelen.
Hartelijk dank en veel succes met jullie bedrijf.

Vriendelijke groet,

Ben en Ria

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ben Geuzendam uit Nijmegen”]

Jan Lamers heeft bij ons de keuken vernieuwd:
Gas, water, elektra, vloer en wanden en plafond, en ook nog aanpassing van de verwarming en groepenkast vernieuwd.
Hij dacht mee, kwam met prima oplossingen, werkte hard en leverde alles pico bello af.
Een plezier om mee te werken!

Fam. Geuzendam Nijmegen.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Maaike en Martijn uit Ewijk”]

Beste Jan Lamers,

Hartelijk dank voor de verbouwing van onze zolder!* Gelukkig was jij er om onze beginnersfouten op te lossen en met ons mee te denken! Wij zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen je aan iedereen aanbevelen.

Groet,
Maaike en Martijn (Ewijk)

* Maken van een kamerindeling, inclusief badkamer, toilet en extra vliering.


Reactie:

Bedankt voor de reactie en het vertrouwen, groet Jan Lamers.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Willie Bekers uit Wijchen”]

Hoi, Jan Lamers.

Bij deze wil ik je bedanken voor de renovatie van onze badkamer. Wat ik het meest waardeerde is dat je echt met ons meedacht. Op die manier hebben we een prachtige badkamer gekregen.
Ik ga je zeker bij andere mensen aanbevelen.

Groeten, Willie Bekers

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”T Becks Werkenrodeschool Groesbeek”]

hallo Jan Lamers.

Bedankt voor het snelle en goede werk bij ons op school deze laatste weken van het schooljaar
ook het plaatsen van de airco units op onze locatie “Dekkerswald” is prima verlopen

groetjes Ton Becks Werkenrode school Groesbeek.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Arno en Barbara uit Beuningen”]

BETREFT EEN UITBOUW EIKENPARK IN BEUNINGEN UITGEVOERD DOOR JAN LAMERS.

Hallo Jan.

WIJ WILLEN JOU GRAAG BEDANKEN VOOR DE ZEER PRETTIGE SAMENWERKING DIE ER IS GEWEEST. ZOALS OVEREENGEKOMEN ZIJN DOOR JOU ALLE AFSPRAKEN NAGEKOMEN, EN HEBBEN WIJ ONS NERGENS ZORGEN OVER HOEVEN TE MAKEN, PERFECT. IEDEREEN IS ZEER ENTHOUSIAST. OOK MAG JE GERUST EEN COMPLIMENT GEVEN AAN JE OVERIGE COLLEGA’S DIE DOOR JOU BIJ DIT PROJECT ZIJN BETROKKEN. NOGMAALS BEDANKT EN WIJ ZULLEN JE ZEKER AANBEVELEN MOCHT ER IEMAND EEN KLUS HEBBEN.

[/lvca_testimonial][lvca_testimonial author=”Ton Becks Werkenrode school.”]

Nog even mijn complimenten naar aanleiding van de renovatie van onze toiletgroepen,
Al het personeel is zeer tevreden met de geleverde kwaliteit.

Bedankt OZG-Werkenrodeschool Groesbeek. Ton Becks.

[/lvca_testimonial][/lvca_testimonials]

CONTACTGEGEVENS

Post Adres
Bovensteweg 37
6585 KB Mook
_
Werkplaats
Sluisweg 6B
6581 KZ Malden

Vast nummer(’s avonds): 024 6961634
Jan Lamers mobiel: 06 55700652
Bas Lamers mobiel: 06 55523321