FAQ

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Werkt Lamers Bouw & Renovatie ook voor bedrijven en instanties?

Naast particulieren werken wij natuurlijk ook voor bedrijven en instanties.

Moet ik zelf voor het materiaal zorgen?

Materialen kunt u zelf kopen maar Lamers Bouw & Renovatie kan de materialen natuurlijk ook voor u kopen. Als u het door ons laat doen, bent u verzekerd van kwalitatief goed materiaal en u kunt er van op aan dat de materialen op tijd op het project aanwezig zijn. Ook hebben wij standaard al een bus vol met zeer veel voorkomende materiaal.

Hoe lang duurt het voordat Lamers Bouw & Renovatie kan beginnen?

Doordat Lamers Bouw & Renovatie zeer veel werkzaamheden kan uitvoeren kan het zijn dat wij voor langere tijd al vol zitten met werk. Voor spoedklussen proberen wij altijd tijd te maken.

Krijg ik garantie op geleverd werk?

Lamers Bouw & Renovatie werkt met de algemene voorwaarden van het VLOK en met de volledige garantie van de leveranciers die de materialen leveren. Lamers Bouw & Renovatie geeft een jaar garantie op arbeid.

Moet ik voorrijkosten betalen?

Bij spoedklussen tussendoor berekenen wij € 35 excl. btw voorrijkosten.
In onze regio en voor vaste klanten bereken wij geen voorrijkosten zodat wij de kosten laag kunnen houden.

Wat voor een werkzaamheden doet Lamers Bouw & Renovatie?

Lamers Bouw & Renovatie doet eigenlijk alles. Voor werkzaamheden die wij niet zelf (kunnen) uitvoeren schakelen wij betrouwbare en nette onderaannemers uit ons grote netwerk in.
Mochten we in een project toch ergens tegenaan lopen, dan weten wij zeker andere vakmensen die ons kunnen helpen aangezien ons netwerk zeer groot is.

Wat kost een project bij Lamers Bouw & Renovatie?

Wij werken met concurrerende prijzen, het beste kunt u een offerte/richtprijs aanvragen bij Lamers Bouw & Renovatie zodat u van te voren weet wat een project gaat kosten. Indien een project niet te overzien is wordt er op regiebasis gewerkt.

Ongezien een prijsopgave doen kan natuurlijk niet tot een perfect resultaat leiden, daarom komen wij altijd de situatie van te voren opnemen als u een passende en gespecificeerde offerte wilt.

CONTACTGEGEVENS

Post Adres
Bovensteweg 37
6585 KB Mook
_
Werkplaats
Sluisweg 6B
6581 KZ Malden

Vast nummer(’s avonds): 024 6961634
Jan Lamers mobiel: 06 55700652
Bas Lamers mobiel: 06 55523321